Bästa varma vinterjackan

Varma vinterjackor för kall vinter i bästa kvalité

En riktigt bra vinterjacka är önskvärt att ha när kall vinter kommer. Vad gör en vinterjacka extra bra? Jo, det är material, kvalite, funktion, förvaring och en bra dragkedja! Det finns många syntetmaterial som bidrar till att hålla värmen men dunfyllning är det som de flesta tycker håller värmen bäst. Yttermaterialet på jackan kan gärna vara av syntetmaterial som håller borta vatten att tränga in i jackan. Materialkvalite och hur jackan sytts ihop är förstås något som är viktigt och sömmarna ska också vara sydda för att hålla ute väta. Funktion är något som är viktigt så att jackan fungerar på det sätt du vill nyttja den. Dragkedjor på fickor om du förvarar mindre saker och vill förhindra dem från att trilla ut, speciellt när du håller på med uteaktiviteter som skidor och pulkaåkning med barnen. Bra innerficka. Djupa ytterfickor som rymmer mössa och vantar. Sista en bra dragkedja, en regäl sådan både avseende kedjan och draghantaget så den är lätt att få på och det bidrar också till längre hållbarhet. En vinterjacka kostar ofta lite mer att köpa och då vill man att den ska hålla.

Nedan är några dunvinterjackor som är populära av de som vill ha lite extra, de är inte de billigaste på marknaden men man får också extra mycket av dessa dunvinterjackor. Det finns speciellt en tillverkare av vinterjackor som erbjuder lite extra, här pratar vi om rejäla material och stor dragkedja. Tillverkaren är Parajumper och här är ett exempel på en dunvinterjacka från Parajumper:

Dunvinterjacka, Parajumper svart. Rejäl dragkedja. Stor ytterficka med dragkedja. Avtagbar pälskrage, läs mer om denna dunvinterjacka här

Klassikern av varma dunvinterjackor är förstås en dunvinterjacka från Canada Goose:

Svart vinterjacka med dunfyllning. Passform på nedan exepel är Smal, det finns flera varianter. Färger: Svart, mörkblå, vit och olivgrön. Du hittar mer information om denna dunjacka här.