Bomberjackan vidare populär sommar 2018

Bomberjacka-modet håller i sig vår & sommar 2018, även för tjejer!

Bomberjacka är numera en klassiker och bygger på jackor som piloter och flygmilitärer använde under andra världskriget. Dessa är midjekorta och lätt fodrade. Numera i modevärlden har dessa försetts med en liten hängande strapp på ärmen som symboliserar draghandtaget för när fallskärmen ska vecklas ut.

Det finns annonslänkar i detta inlägg, så du får info om var du kan köpa

Bomberjackan är mode även för tjejer och finns därmed i dammodeller också. Detta gäller framför allt färgerna som nu kommit i många nyanser. Fast färger har idag också faktiskt blivit könlöst och alla kan bära alla färger helt enkelt. Mest klassiska är grön färg, du kan köpa gröna bomberjackor här, flera färger finns. Tänk också på att färgen på innerfodret kan skilja, det finns exempelvis orange och rosa innerfoder.

Grön med rosa innerfoder: (Tryck på bilden för att se mer hos återförsäljaren)

Grön med orange foder: (Tryck på bilden för att se mer hos återförsäljaren)

Den mest klassiska färgen avseende bomberjackan är som sagt grön, förstås. Det finn massor av gröna bomberjackor på marknaden idag och detta populära mode verkar hålla i sig även över sommaren 2018. Denna typ av jacka är jätteskön att bära på kvällen när det är lite svalare men man inte behöver en jacka som täcker rumpan.