Damjacka gillar: Plain Jane, blir känslorna besvarade eller inte?

Innan ni läser vidare nedanför om vintern och julens damjackor samt utvalda modeplagg så vill jag tipsa om Plain Jane, en reality TV-serie:

Varje avsnitt går ut på att en tjej har en hemlig förälskelse som hon inte vågar konfrontera. För att få hjälp med detta kontaktas modeexperten Louise Roe.

Deltagarna i programmet får en total stilomvandling som innefattar bl.a. en ny moderiktig och personligt anpassad klädstil samt får genomgå olika anpassade övningar för att stärka självförtroendet.

I slutet av programmet så överraskas den aningslösa killen av tjejen med sitt nya utseende och stilomvandling. Tjejen avslöjar då också sina känslor och man får se om dessa blir besvarade eller inte. Ibland kan det visa sig att killen också varit hemligt kär i tjejen och då slår gnistorna extra högt! Ibland så har killen inte varit beredd på detta och då kan det gå på olika sätt, ibland överraskande bra och ibland besvaras känslorna inte riktigt lika högt.

Avslutningsvis i varje avsnitt visas en uppföljning som gjorts efter en månad så man får veta hur det gått. Ofta har då en romans inletts men inte alltid.

Vill du få modetips och stärkt självförtroende i kombination med spänning så titta på Plain Jane, hur ska det gå? Blir det kärlek eller inte?

Programmet sänds på MTV söndagar kl. 19.00

Skrivet av
Mer från admin

Billig vinterjacka dam

En prisvärd dam vinterjacka för höst och vinterbruk. Denna jacka av parkas...
Läs mer