Våren 2018 stavas: Jeansjacka!

Jeansjacka – Går aldrig ur modet!

Våren är i antågande och då är det två typer av jackor som gäller som vårjacka. En jacka för varmare dagar när solen börjar tränga fram, denna jacka är ofodrad och fungerar även bra på sommaren också. Men då våren har många kalla dagar i Sverige så behöver man också ha en lätt fodrad jacka också.

Denna artikel innehåller annonslänkar

Nu fokuserar vi på de varmare vårdagarna och en jeansjacka går aldrig ur modet. Det som är bra med en jeansjacka under våren är att tyget är lite tätare vilket gör att det inte blåser igenom på samma sätt som tygjackor och hoodjackor. Fortfarande är det så att de inte värme under kalla vårdagar utan är ett komplement. För i Sverige så skiftar vädret rejält i övergångarna mellan de olika årstiderna. Jeansjackor är tåliga och kan i nästan samtliga fall tvättas utan problem.

Låt dig inspireras av vårens vårjackor av jeansmode! Du hittar ett stort samlat urval av Jeansjackor här i prisbilden 280 – 1700 kronor.

Modern overzised jeansjacka med tillgjort slitage. Sliten på de rätta ställena är mode nu och du hittar denna prisvärda jacka som kostar 499 kronor här

Blå jeansjacka stor modell

Nedan är också en rymligare modell av jeansjacka så kallad ”Oversized”, modellen är klassisk och färgen blå, kostar just nu 599 kr.

Kanske ett par klassiska Levis 501 skinny jeans också? 501 är den klassiska orginalmodellen.

Levis 501 jeans