Varm vinterjacka – Bra fodrad!

Varma vinterjackor som är bra för de kallaste dagarna

Frys inte till vintern! Skaffa dig en bra och varm vinterjacka i år! Passa på innan de tar slut, detta är säsongsvaror och de bästa och snyggaste tar slut först. En varm vinterjacka behöver vara bra fodrad, därför är de också lite tjockare i modellerna vilket är ofrånkomligt helt enkelt. I Sverige behöver man ha en varm och rejäl vinterjacka beredd för kallaste dagarna på året!

Detta inlägg har annonslänkar

Några riktigt varma vinterjackor:

Varm vinterjacka 1: Kvalité, mode och vinter är inte alltid en lätt kombination att åstadkomma. Nedan är en rosa riktigt varm vinterjacka från välkända Peak Performance. Denna rosa vinterjacka har hög kvalité och värmer under årets riktigt kallare dagar, skäm bort dig med värme och snygg färg! Se mer av denna rosa och varma damjacka här

Varm vinterjacka 2: En prisvärd vinterjacka, även kallad vinter parka är denna modell. Vinterjackan har inte dun men väl syntetfoder som är klassat i den högre och varmare skalan. Skyddar och täcker halsen. Denna är varm, heltäckande och har praktiska fickor, ändå ger den ett slankt och smidigt intryck.

Varm vinterjacka 3: Klassisk modell av vinterjacka,bra täckning upp mot halsen. Något kortare i modellen  men varm

Vinterjacka nr 4:

Klassisk varm dunjacka i marinblå färg och mysig halskrage, du ser mer av denna här

Vinterjacka nr 5:

Denna jack har yttertyg samt foder av bomull (Fyllningen är syntet). Ställbar midja som ger snygg form anpassad till din figur. Det är en varm jacka som är ordentligt fodrad. Bomull står ej mot vatten och snö lika bra men för dig som inte rullar runt för mycket i snön så får du en vinterjacka med jättehärlig mjuk känsla, och varm. Du ser mer av denna damjacka här.

Bubblare: Nedan är en dunjacka som är något tunnare och slankare i modellen, denna vinterjacka är lång i modellen och täcker en bit över rumpan. Dunfodret ger värme, se mer av den här

OK, en till riktigt typisk vinterjacka nedan:

Varm dunjacka med puffig design och hög krage. Du kan köpa denna vinterjacka här

Modevinter, något tunnare och kortare vinterjackor med värmande dunfoder

Kortare vinterjackor ger inte samma värme som de längre men i vissa fall vill man ha sådana, framför allt för man tycker de är snyggare och ger ett lättare intryck. Ljus färg ger intryck av att vara tunnare och luftigare jacka, syns bättre i vintermörkret. Mörka vinterjackor är å andra sidan klassiskt och tar bort fokus, låt en snygg färg på en halsduk få träda fram istället! Här är några exempel på korta dunjackor som är något tunnare men ändå fortfarande värmande.

Praktisk och varmfodrad vinterjacka i modedesign är inte en kombination som fungerar så bra. Ska jacka ha lite designlinjer så sker det ofta på bekostnad av värmen. Men är jackan dunfodrad så ger det en hel del värme i kombination med snygg design också har tillverkarna kommit på. Så här är ett exempel:

Svart dunjacka från Chiara Forthi, hittas här

Vit kort dunjacka från Adidas hittar vi nedan, du kan köpa den här

Samma som ovan fast i svart:

Grönglansig dunjacka från modeföretaget Tommy Jeans, finns totalt i tre färger

Se mer av nedan visade dunjacka här

För vintersport, skidåkning och aktivt vinterbruk

Här är en vinterjacka skapad för aktivt vinterbruk som skidåkning med mera. Den har effektivt varmt foder men är inte så tjock för att behålla sin smidighet. De varmaste dagarna får man då komplettera med rätt plagg undertill. Jackan har en speciell anordning som håller den tät för snö kring midjan. Alltså, trillar du så ska risken för att snö tränger in från jackans nederkant minimeras. Självklart är det dragkedjor för fickorna. Ställbara ärmslut med kardborreband för perfekt anpassning. Öppningsbar under armarna för god ventilation när du börjar bli svettig.

Se mer av denna rosa jacka för aktivt vinterbruk här

liknande som ovan men i jeansblå färg, se mer här

Eller kanske i lila, hitta här: