Vårnyheter damjacka

Några nya vårjackor för 2021

Nu börjar årets vårnyheter för jackor och kläder dyka upp. Även om det är kyligt ute så slår vädret snart om till varmare. En vårjacka är något lite mittemellan, vilket är jättesvårt egentligen. Tunnare foder och lite längre jacka är vanligt, likaså vindtätare tyg. Summerat brukar en vårjacka vara lite mer åt det praktiska hållet fast inte så tjock. Sen är det upp till dig själv att bestämma hur du vill ha den. Här är några av vårend nya jackor.

Detta inlägg har annonslänkar

Vit fluffig jacka i teddystil. Mysig damjacka för mittemellanväder, dock inte regn. Här är det den mjuka teddyänslan så är köpläget och du hittar mer om denna här.

Rosa, klassiskt. Ger en härlig känsla inför sommaren som är på väg. Denna jacka är tunnare men materialet är stumt vilket gör att den behåller sin for och rakare linjer. Du kan se mer av den här

Sist i detta inlägg finns en vattentät parkas. Detta är en typisk vårjacka, kanske inte den mest unika men riktigt bra. Vattentålig och läng vilket gör att den funkar när det är sämre väder och blåsigt. Dragsko i midjan gör att du kan ställa formen för jackan så som du vill ha den med mer eller mindre midjeform, jackan finns i flera färger. Här finns denna praktiska vårjacka att köpa

En bra vårjacka behöver man ha, ta dig tid att leta efter en som du gillar och passar dig. Börja i tid för ibland behöver man skicka tillbaka jackan om den inte passar riktigt perfekt, så att du när våren väl är här är redo och kan slänga in vinterjackan i garderoben.