Vinterjacka – Dam – 2014

Det börjar bli dags att köpa en damjacka till vintern. En vinterjacka är bra att ha när det börjar bli kallt. Ofta glömmer man hur fort det kan gå och så står man där och fryser ute. Rekommendationen är därför att köpa din vinterjacka i tid. Medans alla storlekar fortfarande finns och du har tid att byta till annan storlek eller modell om jackan inte faller dig i smaken. Håll dig varm, köp en vinterjacka!

Billig vinterjacka i dunlook som finns i fyra färger: Blå, Nougat, Svart och Fucshia (Rosa/Lila). Storlekar: 34-64, pris 599 kr.

Vinterjacka-damjacka 2014-dunlookEn lite tunnare men ändå härlig vadderad vinterjacka som är prisvärd är denna damjacka från Happy Holly, pris 799 kronor. Storlek 32-54. Vatten och vindavvisande material (Ej vattentät dock). Köp här.

vadderad vinterjacka damFör lite kallare vinterdagar så är en lite rejälare vinterjacka i att rekommendera. Kanske denna i ljus polarinspirerad design. Näst varmaste klassen. Många fickor för förvaring finns. Storlek: S-L Pris 2990 kr. Köpes här.

varm vinterjacka 2014 damNär mode och design är viktigare än att stå emot värsta vinterkylan så kan denna snygga dunjacka vara ett alternativ, eller komplement till den varmare vinterjackan. Det finns ju många vinterdagar numera som inte är jättekalla. En designad och tunnare dunjacka är då ett trevligt inslag. Storlex: XS-XL. Pris 1199 kr.

Vinterjacka-damjacka 2014 dun