Vinterjackor från Acne Studios

Varma vinterjackor från Acne Studios har kommit i nya varianter för säsongen. Det är bland annat varma dunjackor och de finns i olika färger och former. En bra dunjacka är varm, givetvis och de är mer eller mindre ”puffiga” beroende på hur mycket fyllning jackan har. De som är riktigt varma är lite större i omfånget.

Acna Studios har flertalet olika varma vinterjackor, tryck här för att se hela det aktuella sortimentet. Nedan visar vi ett urval av dem:

Svart vinterjacka i mysig for. Detta är en dunjacka och finns i storlek 32-40. Denna vinterjacka finns även i ljusare beige färg. Materialet är dun/fjäder i fyllning och yttertyg i 80% bomull. Du hittar mer information här

En lila vinterjacka som även finns i svart färg. Denna har en krage som går att dra upp rejält för att hålla vinterblåsten borta. Materialet är 90% dun/10% fjäder. Resterande delar är 100% nylon vilket är bra skydd mot vind och väta även om detta inte är en jacka för extremsport. Tvåvägsdragkedja. Pris och mer information om denna jacka här.