Höstjacka & Vinterjacka 2017

Damjacka.se tipsar om höstjackor och vinterjackor 2017

Hösten är på intågande och vintern straxt därefter! Denna kalla sommar 2017 har krävt jacka mer eller mindre dagligen och snart är det dags att byta till höstjackan. Så vad erbjuds då i utbud av jackor till höst och vinter 2017? Jo, visst finns det ett intressant utbud redan nu! Kanske någon av följande damjackor passar just dig:

Denna artikel innehåller annonslänkar

Fodrad parkas från New Look i Khaki. Klassiskt, enkelt och täcker bra. Bra med fickor och prisvärd damparkas för endast 549 kronor, finns i storlek XS-XXL, se mer av den här.

För dig som vågar lite mer och vill känna dig exklusiv och moderiktig på samma gång så finns denna mysiga kappa i härlig pälslook. Storlekar XS-L. Inte lika praktisk men än så mycket snyggare än vanliga höstjackor

För dig som prioriterar kvalité höst på listan så finns även här ett utbud och intressanta alternativ. Dunkappa med tvåvägslås för bästa och säkraste öppning/stängning av damjackan. Dragkedjor på alla fick samt i slutet av ärmarna. Stilrent inslag av fuskpäls

Dunparkas Dam

Klassisk höstkappa i ljusgrått. Värmer hela kroppen när det är lite kyligare ute. Dragkedjor för framfickorna. En sådan här damkappa blir aldrig fel! Dessutom är den prisvärd och kostar 799 kronor. Många storlekar: 34-64. Hittas här.

En bomberjacka, en sådan blir aldrig fel! Jo, vi har lite extra kärlek åt denna typ av damjacka men det finns varmare och soliga dagar även på vintern och då vill man ju ha en ny sådan här i garderoben oxå, eller hur?

Bomberjacka – Alltid mode!