Sommarjackor för varma dagar

En sommarjacka är toppen när vädret är bra men det blåser lite. De varmaste dagarna klarar man sig bst utan jacka när det är som varmast men när det finns risk för lite moln och blåst är det bra att ha med en sommarjacka. Här är några exempel på sommarjackor.

I denna artikel finns annonseringlänkar

En stilren tunnare kavaj är modernt just nu, det är lite som att ha en joggingjacka på sig men den formella stieln behålls. Just nu är det modernt med oversized modeller som alltså ska vara rymligare i storleken men det är du själv som bestämmer vilken passform du vill ha. Här hittar du många nya sommarjackor av olika typer

Nedan en beige sommarjacka som du kan se mer av här

Midjekorta sommarjackor är också populära och finns att köpa i olika färger och materiel, jeansjackan är alltid aktuell och tidlös. Jeansjackor finns både som midjekort och normallängd

Ibland behöver man också en lite mer tålig jacka för sommardagar men sämre väder och kanske till och med regn. Dessa jackor hittar man främst i sportbutikerna tänk på att du då får lite prektiska detaljer med på köpet, som bra fickor.

Sommarjacka är något som behövs i garderoben även om men önskar annorlunda och att vädret var toppen ända fram till oktober men så är det inte. Se till att ha ett par bra sommarjackor i din garderob för olika tillfällen och sommardagar men varierande väder.