Sommarklänning från Michael Kors

Tunna sommarklänningar från Michael Kors

Till midsommar, semester, sommarfest eller bara till vardags. En snygg sommarklänning är trevligt att ha i olika sammanhang. En somrig klänning för varma tagar ska vara tunna och sen är det upp till dig vilken färg du önskar. Här finns chansen att bära glada sommarfärger från designern Michael Kors som är välkänd för väskor och klänningar samt mycket mer.

Nedan är ett urval av tunna klänningar från Michael Kors som med detta passar extra bra under varma dagar. Klänningarna kan köpas hos exempelvis Zalando, Boozt eller Michael Kors egna butiker.

En turkos klänning med somrig medelhavskänsla:

Sommargrön klänning med långa ärmar:

Vit sommarklänning med dragkedja som gör att man kan justera öppningens storlek framtill och bredare ärmar över axlarna, slutligen har klänningen en diskret krage. Somrig känsla som håller en stilig design:

En vid sommarklänning med riktigt luftig känsla. Denna klänning är för varma dagar, tänk på att mönstret är öppningar genom tyget vilket innebär att man måste vara noga med vad man har undertill. Det ger också en möjlighet till snygga kombinationer.

Klassisk svart sommarklänning. Svart är alltid en populär färg oavsett årstid så även till sommaren. Här är en svart somrig klänning från Michael Kors