Snygga jeans-shorts, hör till sommar och sol!

Jeansshorts är sommarplagget nummer 1

Vad hör mer till sommar och sol än jeansshorts? När värmen är här och solen står högt samt himlen är blå, ja då vill man ha ett luftigt plagg. Shorts och kjol är riktigt skönt att bära dessa dagar och känns dessutom smidigt och lätt. Nu när det är så accepterat med tatueringar så har du även möjlighet att visa upp dem bättre under sommardagarna!

Detta inlägg innehåller annonslänkar

Blå jeanshorts är så klassiskt det kan bli. Dessa är ständigt populära och det beror på att de är slitstarka, stabila och sköna. Shorts får gärna vara lite stabila eftersom det är ett kort plagg som man vill att det sitter på plats.

Sommarkorta jeansskorts med snörning

Kan det bli mer klassiska än Levis 501, blå jeansshorts? Visst finns den berömda modellen 501 även i shortsformat: (Du kan köpa dem här)

Ett till exempel på Levis 501 shorts:

Sommar och lite färg.

Slita jeans har varit mode under de senaste somrarna och allt pekar på att detta fortsätter. Så klart finns det även slitna shorts också, i exemplet nedan är kanterna slitna lite lagom snyggt och trendigt.

Svarta slita shorts, sidorna är upphöjda för att visa benen lite extra:

Svart är snyggt och framhäver andra färger på et helt annorlunda sätt. Se till att ha flera färger att välja på i din garderob

Har du funderat på att ibland så hänger det vita tygbitar ner från sidorna från jeansshorts? Detta är shortsens fickor. När shortsen är korta så kommer fickorna att sticka ut lite granna på sidorna, detta är något som blivit trendigt och inget fel alls!

Tycker du många shorts är lite för korta? Det finns många modeller som både har längre ben och midja

Nedan shorts har långa ben och hög midja, dessa kan köpas här.

Mer somrigt än vita shorts kan det knappast bli ändå, härligt ljust och passar riktigt bra till färgade toppar.

Alternativ till jeans finns också. Mjukisbyxor i shortsformat blir extra mjuka, något som är extra skönt att gå med hemma kanske? Här kan du köpa mjuka vita shorts, tryck här

Åter till jeansmodet och ett par blå normala shorts med normalhög midja blå fast ruggade på sidorna:

Knappknäppning eller dragkedja?

Detta är en smaksak helt och hållet, utseendemässigt gör det inte någon stor skillnad. Dragkedja går lite snabbare och knappar är klassiskt samt att många föredrar det. Knappar går inte heller lika lätt sönder som dragkedjor kan göra, det finns också risk att man fastnar i dragkedjan med tröjan om man har för bråttom.