Helly Hansen jacka för praktiskt bruk

Helly Hansen gör jackor med fokus på praktiskt användande. Helly Hansen har varit med länge och vet vad som är viktigt beroende på vilken typ av jacka det är. Letar du en praktisk och tålig jacka så är sannolikheten stor att du hittar den hos Helly Hansens jackor.

Exempel 1: en vinterjacka för dagligt praktiskt användande, den ska rymma mössa och vantar och därför önskas större fickor. Jackan behöver inte vara fullständigt vattentät men ändå tåla väta från snö och lättare regn. Jackan ska utöver att vara varm kännas mysig och täcka en hel del av kroppen. Nedan är en vinterparka från Helly Hansen, prisbild ca 4500 kronor. Denna har också reflexer på båda ärmsluten så du syns bra vid promenad i trafikerade miljöer.

Exempel två: En jacka för aktivt bruk som exempelvis skidåkning. Vinterjackan ska då vara smidig och inte för lång. Skidjackan ska vara lätt men ändå varm. Jackan ska också vara vattentät så inget vatten tränger in under dagens skidåkning. Fickorna ska ha dragkedjor så inget riskerar att falla ut. Nedan jacka ör en skidjacka från Helly Hansen som kostar ca 5000 kronor. Den har enbart syntetiskt foder som gör den lättare och smidigare än en dunjacka men är ändå en varm jacka.

Besök Helly Hansens hemsida för mer information eller en återförsäljare som exempelvis XXL.