Vårtrendiga jackor

Trendiga jackor till våren

Ladda upp inför våren 2018. Passa på att ladda upp med trendiga jackor inför vår och sommar 2018! Det är fortfarande riktigt kallt ute i skrivande stund och varför inte köpa en billig fodrad damjacka som fungerar när det fortfarande är kallt ute? Nu säljs vinterjackor till bra priser och det blir ju kallt igen i sverige förstås. Våren är sedan en klurig årstid där det kan vara allt från riktigt kallt till sommarvarmt från dag till dag. Därför är det bra att ha flera vårjackor som både värmer när det är kallt och inte är för varma när temperaturen är högre. Det är också bra att ha en vårjacka som är lite längre och täcker ner mot benen, skönt när det är lite blåsigt ute. Att möta våren i Sverige är en utmaning, en lösning är att ha en damjacka för olika situationer. Hår är några trendiga vårjackor som passar olika situationer

Informativt: Artikeln innehåller annonslänkar

Riktigt trendigt till vår och sommar är följande damjacka i kamouflage färger. Denna jacka av parkasmodell är ofodrad och passar bättre till varmare vårdagar eller kombinerat med en varmare tröja under. Vårjackan är lång i modellen vilket täcker bra och denna jacka är rymlig i modellen så mer får plats undertill. Just därför är denna jacka bra att ha till vår och sommar. Du kan hitta denna jacka att köpa här.

Damjacka-parkas-vår och sommar 2018

Då det fortfarande är kallt ute så varför inte slå till på en Adidasjacka i dun? Den håller sig alltid trendig och modellen är ljus och fräsh. Denna damjacka är fodrad och klassad som varmt fodrad

En ”lagomjacka”, vårjacka lättare fodrad passar många olika situationer. Denna är från Alpha Industries som är riktigt trendig just nu, se den hängande ”slipen” på ena armen, den symboliserar fallskärmsmodet som gäller idag.

Oavsett årstid, vår eller annat så är en festlig jacka ett måste i garderoben. Trendigt till festen är denna midjekorta jacka i lammskinn. Jackan har två fickor med dragkedja. Ett par jeans kan passa bra till denna jacka?

Svart damjacka till trendiga festen

Läs också mer om vårens jeansmode, här