Klassisk Collagejacka – Enkel och stilren jacka

Collage jacka – Snygg och stilren vardagsjacka

Den klassiska collagejackan som härstammar från amerikanska collagemodet är en snygg och stilren jacka. Jackmodellen är skapad för att passa så många som möjligt och hålla en proper design. Det är inte enkelt men i detta fall lyckades man. Denna collage-jacka är numera tidlös.

Detta inlägg har annonslänkar

Collagejackan är trots detta inte så vanlig i Sverige. Troligen för att den inte finns att köpa överallt. Denna jacka är dock ändå inte ovanlig och många har haft en någon gång i sitt liv. Designen och den ungdomliga känslan är det som gör denna jacka unik och speciell. Oavsett ålder så är det aldrig fel att bära denna damjacka. Collagejackan finns i många olika färger och här är en i svart-vit design.

Urban Classics
Svart-vit collage-jacka från Urban Classics

Kom in i den amerikanska collagekänslan, eller känns dig bara enkel, ungdomlig och stilren. Oavsett vad så funkar denna jacka till nästan allt bara du har ett ungt sinne:-)

Det typiska med collage jackan är linjerna nedtill på jackan samt på krage och ärmmuddar, sen är det hela formen med raka axlar såklart samt att jackmodellen består av en färgkombination och inte bara en färg.