Nike sommarjacka – Nike jackor

Sommarjacka från Nike

Nike gör främst sportiga kläder för aktiva människor. Fast Nikes kläder och jackor passar ändå alla typer av människor oavsett vad kläderna används till. Nike sommarjackor är tunnare och vissa är vindjackor, vissa är bara mysiga och sköna. Vilken Nike sommarjacka vill du ha?

Detta inlägg har annonslänkar

Nikes tunna sommarjackor är smidiga och följsamma. Nedan är en vindjacka från Nike som är ljusrosa. En vindjacka är vindtät vilket gör att den tål lite mer aktivitet utomhus och är lite mer vattentålig också även om den inte är som en regnjacka. En vindjacka är dessutom mycket tunn, nackdelen är att de inte har samma mjuka mysfaktor som andra sommarjackor. En vindjacka är en lite mer praktisk sommarjacka kan man säga. Exempelvis har den dragkedjor till fickorna.

Nike sommarjacka som är lite mer modern. Nedan en Nike bomberjacka. Senaste året har bomberjackorna blivit populära, igen. Dessa är inspirerade från andra världskriget och typen av jackor som piloter hade då. Nu har de omarbetats en hel del och framför allt är det gemensamma att de är lite kortare. En ljusgrå Nike bomberjacka:

Samma Nike bomberjacka fast i svart:

En lite mer annorlunda tunn Nike sommarjacka ser du nedan. Denna har en krage som en tröja och dragskor vid midjan baktill som kan ställas in för passande figur. Du ser mer av denna tunna sommarjacka från Nike här

En lite tuffare ”dra på” Nike jacka ser du här nedan. Den har ingen öppning framtill som jackor brukar ha. Istället har den två härliga stora fickor. Denna tunna Nike sommarjacka har även en luva. Motivet är vitt med en röd linje som ger jackan både linje och färg.

Nedan en klassisk Nike ”Hoodie” jacke, detta är de mjukare jackorna som är likt en sweatertröja fast med dragkedja. Detta är en av de skönaste jackorna att ha på sig en varm sommarkväll. Står inte mot väta så bra, men är desto skönare när det inte regnar och är luftig. Jackan har 82% bomull vilket bidrar till att den är skön och luftigare

En svart zip-hoodie från Nike. Denna Nike jacka är ännu en klassisk sportmodell som är en av de vanligaste tunna jackorna som finns på marknaden. Denna jacka är av 82% bomull vilket gör den mjuk och skön. Ännu en härlig sommarjacka för varma sommarkvällar.

Nedan ett intressant alternativ. Detta är en lång rosa hoodie från Nike i oversizemodell som är lång och täcker en bra bit av benen. Denna är en blandning av jacka och sweater tröja och har ingen öppning på framsidan. Du trär den över huvudet. Pris 549 kronor och finns även i grått och svart

Nedan är en blå Zip-hoodie i ljusblå polyester. Detta är den typiska sport-jackamodellen från Nike. Den är av syntetmaterial vilket gör den lite mer tålig men inte lika mysig som de som består mestadels av bomull. De är också lite mer glansiga den finns även i svart.

Nike är ett välkänt sportklädesmärke som uppskattas av många. De gör kläder av hög kvalité och i många olika varianter och färger.