Praktisk och klassisk vårjacka – Damparkas

Vårparkas – En klassisk jacka till vår och sommar

Den vanliga och klassiska jackan ska absolut inte underskattas. Denna typiska jacka passar jättebra till vardagen när man vill ha en vårjacka som passar till det mesta. Framför allt är det de praktiska egenskaperna som är styrkan hos en parka.

Detta inlägg innehåller annonslänkar

En parkas är en damjacka som är lite längre och täcker ner över rumpan. Detta ger en skön och trygg känsla. Styrkan hos detta plagg är dessutom att du för det mesta får rymliga fickor där du kan lägga saker så de inte trillar ut. Mycket uppskattat av alla mammor som har barn att hålla koll på, då vill man känna sig säker att man har bra utrymmen för alla accessoarer, inte minst barnen små vantar och mössor som de slänger av sig.

En vårparkas är en mjuk och skön damjacka med tunnare foder. Den ska vara praktisk och ha rymliga fickor, här hittar du några exempel på detta suveräna plagg:

Marinblått är ett typiskt val då det står mot smuts i vardagen samtidigt som den ger ett diskret intryck och framhäver de övriga kläderna du har på dig istället. Denna vårparkas har flera fickor fram samt en innerficka. Storlekar XS-L,

Nedan: Klassiskt och prisvärd vårparka med praktiska fickor samt dragsko för midjan som ger dig en snygg passform. Denna kostar endast 599 kronor och finns dessutom i flera olika färger, du hittar den här

Billig och bra vårparka - Dammode 2018