Varma vinterjackor 2012/2013

Har du klarat dig med en lätt vadderad höstjacka hittills kanske? Eller är du sent ute att leta efter vinterjacka?Har du inte köpt en riktigt varm damjacka för den kalla vintern så är det dags nu! Jag ger här några tips på varmare damjackor inför jul och nyårskylan:
Tänk på att en bra vinterjacka kostar en slant om den ska hålla både kvalité och vara varm. Kanske som julklapp till dig själv?

Damjackas varma vintertips nr1:
Fishtail jacket från Elvine, mörkblå. Jackan har snygga former men är fortfarande rymlig. Ställbar midja. Muddar i ärmslut. Material yttertyg:65% polyester 35% bomull. Detta gör vinterjackan lite mjukare samtidigt som den fortfarande inte suger åt sig allt för mycket vatten när det snöar. Denna jacka är klassad i högsta värmeskalan. För normalt vinterbruk men inte vintersporter. Mer info och kör, tryck här.

Damjackas varma vintertips nr2:

EDC Dunjacka. Vit med ett svart bälte i midjan. Rymliga fickor. Denna damjacka kostar i skrivande stund 1299kr vilket är ett attraktivt pris för en dunjacka med påkostade inslag. Fyllning: 50%dun/50% fjäder. Finns även i svart och brun. Tryck här för mer info och köp.

Damjackas varma vintertips nr 3:

Macy Jacket från Elvine. Parkas jacka i varmaste värmeskalan. Denna damjacka är inte bara snygg (Kolla knapparna!) den har dessutom fyllning av 80%dun och 20% fjäder. Dun är mjukare än fjäder och tillsammans med rejäla fickor, snygg design så är detta en riktigt härlig vinterjacka. Mer info och köp, tryck här.

Så har du inte ännu köpt en damjacka för de kalla vinterdagarna, gör det! Satsa också på lite kvalité, det är värt det.