Vårjacka 2015 – Damjacka

Nu är våren på ingång och temperaturen börjar stiga. Det är fortfarande kyligt morgon och kväll men på dagen är det för vart för en tjockare damjacka. Nu börjar många byta till tunnare vårjackor med foder. Denna typ av vårjacka är för mittemellantemperaturer. Det är en ganska svår modell av jacka då jackan ska klara både kyligare dagar likaså lite varmare. Lätt fodring passar därmed vårjackan perfekt och du anpassar sen själv vilken typ av tröja du har under beroende på dagstempertur. Här är några vårjackor som är snygga och moderiktiga för 2015:

Uppdaterat: Nya rosa vårjackor för 2018 kan du läsa om hos oss här

Den trendiga vårjackan för damer, lite kortare variant av vårjacka. För dig som vill ha en snygg design men fortfarande med lätt vaddering. Finns i färgerna: Rosa, svart och mullvad storlekar: XS-XL, från Only pris 449 kr, mer info här.

rosa vadderad vårjacka - damjacka

Här är en tunt fodrad vårjacka med snygga designdetaljer. Denna damjacka tar fram det bästa hos dig! Storlekar XS-XL. Pris 459 kr. Färg mörkblå, mer info här.

Vårjacka med tunnt foder 2015-damjacka

Samma jacka som ovan fast i annan färg:

tunt fodrad vårjacka - dam

Varför inte välja italiensk design till vården, vad kan bli moderiktigare än så? En vårjacka med tunnare fodring från Jacket. Finns i färgen: Svart, storlekar 34-42:

vårjacka 2015 damjacka lätt fodrad